Selecteer een pagina

GRATIS mini training “Van STRESS & ONZEKERHEID naar ENERGIE & ZELFVERTROUWEN”

Hoe dan? Hoe kan het toch dat je keer op keer dezelfde soort situaties aantrekt? Je bent al zo bewust en toch gebeurt er weer iets en voel je weer verdriet, teleurstelling en weer die pijn.

Same shit, different reaction….

Simpel, mij is opgevallen dat het komt omdat je zelf steeds weer op dezelfde manier reageert. Mijn persoonlijke ontwikkelingsreis (van een ieder trouwens) is er een van veel vallen en opstaan. De meeste bewuste vrouwen met hormonale disbalans hebben moeite zichzelf op 1 te zetten en vinden het lastig hun grenzen aan te geven aan anderen omdat ze bang zijn voor wat de ander dan zou denken en vinden.

Hierdoor gaan ze vaak voorbij aan zichzelf en kost dit veel stress, energie en onrust.

AC formulier

Ik herken dat als geen ander en daarom heb ik na jarenlange eigen ervaring het Creatiekracht Programma gemaakt, een 5 module plan wat jou helpt in de spiegel te kijken en te zien wat jouw patronen zijn en te ontdekken waar je nou écht blij van wordt. Zo kom jij weer in balans, kan je weer genieten van het leven en volg jij enkel nog wat je hart je ingeeft.

Denk hier eens over na:⁣

“Als jij blijft doen wat je altijd al deed dan krijg je wat je altijd al kreeg”⁣

⁣Dus ben jij bereid nu anders te kiezen en reageren op dezelfde soort shit die voorkomt?⁣

⁣Wil jij je grenzen nu wel een keer liefdevol aan gaan geven zonder dat je je er vervelend onder voelt? Echt je zult het verschil zo gaan merken. ⁣

⁣Mijn nieuwste GRATIS mini training “Van STRESS & ONZEKERHEID naar ENERGIE & ZELFVERTROUWEN” kan je hierbij helpen.